Sponsoring

Say Wad Fotografie

Een evenement als de Lions Waddenrally kunnen wij alleen organiseren met de hulp van sponsoren. Onderstaand vindt u de verschillende sponsorpakketten die wij hanteren. Uiteraard overleggen wij graag over een op maat gesneden pakket dat aansluit op uw wensen waardoor er voor beide partijen een meerwaarde ontstaat.

Sponsorpakketten:

Deelname auto met twee personen incl. diner, logo in routeboek en op de website onder vermelding mede mogelijk gemaakt door…..

€ 325,00

Deelname auto met twee personen incl. diner, logo op de website en ¼ advertentie in routeboek, eigen vlaggen bij start, tussenstop en finish.

€ 600,00

Deelname auto met twee personen incl. diner, logo op de autostickers (max. 2 sponsoren), logo op de website en ½ pagina advertentie in routeboek eigen vlaggen bij start, tussenstop en finish..

€ 895,00

(Hoofdsponsor, max 2) Deelname auto met twee personen incl. diner, logo op de autoschildjes of stickers van alle deelnemende auto’s , prominente vermelding op de website, 1 pagina advertentie in routeboek, eigen vlaggen bij start, tussenstop en finish en eigen stand met reclame-uiting bij start/finish.

€ 2500,00

Sponsoring zonder deelname.

vanaf €  100,00

Ik wil graag in overleg een pakket samenstellen dat aansluit op mijn wensen.

I.O.

Hoofdsponsor 2023

De Lions Waddenrally wordt verder mogelijk gemaakt door: