BELEEF THE TALL SHIPS RACES HARLINGEN 2018

De Tall Ships Races is een jaarlijks terugkerend evenementen waaraan talrijke Tall Ships van over de hele wereld deelnemen. Het evenement is bedoeld om jongeren onder de 25 jaar kennis te laten maken met alle aspecten van het zeilen, zoals manoeuvreren, navigeren, koken en schoonmaken. Daarnaast vinden er aan boord van de schepen ook veel andere activiteiten plaats die de culturele uitwisseling stimuleren, zoals debatten, spellen en discussies, gerelateerd aan culturele verschillen en/of specifieke thema’s.
Na een succesvolle editie in 2014 is Harlingen van vrijdag 3 t/m maandag 6 augustus 2018 deze keer de finishplaats van deze race.

Het motto van de Tall Ships Races is dat alle jongeren welkom zijn om aan de zeilwedstrijden deel te nemen, ongeacht nationaliteit, cultuur, religie, geslacht of sociale achtergrond.

Om dit ook mogelijk te maken voor kinderen die hiervoor zelf niet de financiële middelen hebben, zal de volledige opbrengst van de Lions-Waddenrally dit jaar voor dit doel worden aangewend.

© 2018 Lions Waddenrally TMRealisatie door Meerdan Media